

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
ادامه مطلب...

صفار هرندي گفت: نداي اين عمّار مقام معظم رهبري صرفاً به مقطع سال 88 ربط ندارد. در آنجا كارد به استخوان رسيد كه اين ندا با عمق خودش شنيده شد والّا سالها بود كه ايشان اين ندا را سر ميدادند. "أين عمّار " رهبري "هل من ناصر " حسين(ع) بود.

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
ادامه مطلب...
از مقابل دلم عبور کن
زخم های کهنه را مرور کن
باز هم بیا سری به ما بزن
خانه را پر از نشاط و شور کن
خوب من بیا و با حضور خود
شهر را دوباره غرق نور کن
از میان کوچههای قلب من
ـ عاشقانه ـ باز هم عبور کن
مثل صاعقه ولی بلندتر
در شب خیال من خطور کن
من که روسیاه این قبیلهام
تو به خاطر خدا ظهور کن
عبد الرحیم سعیدی راد

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
لیلة الرغائب چگونه شبی است؟

"رجب"، ماه خداست؛ ماه پر بركتی است كه اعمال بسیاری برای آن ذكر شده است. باید خود را در دریای زلالش بشوییم تا پاک شویم. پیامبر اكرم(صلی الله علیه و آله) فرمود: هر كس یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودی خدا می شود و غضب الهی از او دور می گردد و دری از درهای جهنم بر روی او بسته می شود.
اعمال ماه های رجب و شعبان، جهت آماده ساختن روح برای شركت در میهمانی ماه مبارك رمضان می باشد. برای درك عظمت ماه رمضان باید از قبل خود را آماده نمائیم.
پیامبر اكرم(صلی الله علیه و آله) فرمود: ماه رجب، ماه استغفار امت من است. پس در این ماه بسیار طلب آمرزش كنید كه خدا آمرزنده و مهربان است.
اولین شب جمعه ماه رجب را لیلة الرغائب نامند. در این شب ملائك بر زمین نزول می كنند. برای این شب عملی از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) ذكر شده است كه فضیلت بسیاری دارد و بدین قرار است:
روز پنج شنبه اول آن ماه - در صورت امكان و بلا مانع بودن - روزه گرفته شود. چون شب جمعه شد مابین نماز مغرب و عشاء دوازده ركعت نماز اقامه شود كه هر دو ركعت به یك سلام ختم می شود و در هر ركعت یك مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود. و چون دوازده ركعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذكر" اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله" گفته شود. پس از آن در سجده هفتاد بار ذكر "سبوحٌ قدوسٌ رب الملائكة والروح" گفته شود. پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذكر "رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انك انت العلی الاعظم" گفته شود. دوباره به سجده رفته و هفتاد مرتبه ذكر "سبوح قدوس رب الملائكة والروح" گفته شود. در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت می رسد.
پیامبر اكرم( صلی الله علیه و آله) در فضیلت این نماز می فرماید: كسی كه این نماز را بخواند، شب اول قبرش خدای متعال ثواب این نماز را با زیباترین صورت و با روی گشاده و درخشان و با زبان فصیح به سویش می فرستد. پس او به آن فرد میگوید: ای حبیب من، بشارت بر تو باد كه از هر شدت و سختی نجات یافتی.
میّت میپرسد تو كیستی؟ به خدا سوگند كه من صورتی زیباتر از تو ندیدهام و كلامی شیرین تر از كلام تو نشنیدهام و بویی، بهتر از بوی تو نبوئیدهام. آن زیباروی پاسخ میدهد: من ثواب آن نمازی هستم كه در فلان شب از فلان ماه از فلان سال به جا آوردی. امشب به نزد تو آمدهام تا حق تو را ادا كنم و مونس تنهایی تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دمیده شود و قیامت بر پا شود، من سایه بر سر تو خواهم افكند.
امید آن است كه در پایان این نماز با فضیلت، محتاجان به دعا را فراموش نكنید و ما را نیز از دعای خیر خود محروم ننمایید.
" التماس دعا"
منبع: سایت تبیان برگرفته از مفاتیح الجنان

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
می کشی آن تیغ ابرو را و غوغا می کنی
این جنایت نیست آیا آنچه با ما می کنی؟
مثل شاهان ستمگر می کشی بس نیستت؟
می نشینی کشته هایت را تماشا می کنی
هر که را کشتی به لبخندی لبش آراستست
خوب خود را در دل مقتول خود جا می کنی
دادگاهی در دلم دارم که قاضی چشم توست
حکم نا حق می دهی با تیغ اجرا می کنی
گردنم را می گذارم زیر تیغت لا اقل
وقت کشتن یک نگاهی سمت ما ها می کنی
(مرتضی جهانگیری )

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
خبرگزاري فارس: يكي از مراجع تقليد قم گفت: همه بايد در مسير تبعيت از ولايت و قانون قدم بردارند و مايه دل گرمي مردم شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از مركز خبر حوزه، آيتالله ناصر مكارمشيرازي در ديدار اعضاي شوراي مركزي جمعيت رهپويان انقلاب اسلامي اظهار داشت: انسان بايد در همه حال فراتر از پيشرفت خود، به نفع جامعه خدمترساني كند.
وي با توجه به جنبشهاي اسلامي منطقه افزود: تحولاتي كه در منطقه خاورميانه اتفاق ميافتد به نفع اسلام و مسلمانان پيش ميرود، اگرچه بسياري از دشمنان سعي ميكنند وجهه اسلامي بودن انقلابها را تغيير دهند، ولي در هر صورت اين جنبشها صبغه اسلامي داشته و به نفع اسلام و قرآن در حال شكلگيري است.
مكارمشيرازي تصريح كرد: كساني كه سعي ميكنند اين جنبشها را از اسلامي بودن خارج كند، كار بيهودهاي را شروع كردهاند.
اين مرجع تقليد همچنين با توصيه به همه مسئولان خاطرنشان كرد: همه بايد در مسير تبعيت از ولايت و قانون قدم بردارند و مايه دل گرمي مردم شوند.

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
خبرگزاري فارس: رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با بيان اينكه ابليس با تمام توان و تجربه به ياري جريان انحرافي آمده است، نفوذ تصوف در جريان انحرافي را مشهود دانست و گفت: اين جريان خطرناك براي منحرف كردن هر بخش از جامعه يك برنامه مشخص دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، آيتالله محمدتقي مصباحيزدي رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) روز گذشته در جمع شماري از نخبگان سياسي و فرهنگي سراسر كشور در چهاردهمين همايش دفتر پژوهشهاي فرهنگي در مجتمع فرهنگي ياوران مهدي(عج) قم به تبيين شگردهاي جريان انحرافي و چگونگي مبارزه با آن پرداخت.
وي با اشاره به اينكه همه در اعمال و رفتار خود داراي نقص و عيب هستيم، تصريح كرد: اگر توقع داشته باشيم براي تصدي پستهاي كشور اسلامي كساني انتخاب شوند كه هيچ نقص و عيبي در رفتار و فكر و اخلاقشان نباشد، بايد فقط منتظر ظهور امام زمان(عج) باشيم و اين همان تفكر تفريطيهاست كه ميگفتند اين كارها فايده ندارد و بايد بنشينيم تا امام زمان(عج) بيايد.
* در هر انتخابي بايد سعي كنيم اصلح نسبي را برگزينيم
رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با تأكيد بر اينكه حكومت عدالت اميرمؤمنان يك الگوي مناسب براي ماست، ادامه داد: ريزش در مسئولين، زمان حضرت علي(ع) نيز وجود داشت به طوري كه برخي از واليان و استانداران حكومت اميرالمؤمنين از سران لشكر عمر سعد در كربلا شدند.
آيتالله مصباح يزدي با اشاره به اينكه نبايد در مسئولين منتظر عصمت باشيم، اظهار داشت: اين اشتباه است كه به دليل وجود نقص در مسئولين، رأي ندهيم بلكه در هر انتخابي بايد سعي كنيم اصلح نسبي را برگزينيم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه برخي ميگويند، اين كاري بود كه خودتان كرديد و حالا بايد نتيجه آن را هم ببينيد، خاطرنشان كرد: نه آن روز كه براي انتخاب شخصي زحمت كشيديم، تحت تأثير بوديم و نه امروز تحت تأثير هوچي گريها و تبليغات منفي قرار ميگيريم بلكه در هر زمان هرچه كه احساس كنيم تكليف است با تمام توان انجام ميدهيم ولو با وظيفه و تكليف سابق هماهنگ نباشد.
* قبلاً از بعضي اشخاص بهدليل جلوگيري از ضرر زدن به نظام بسيار دفاع ميكردم
عضو مجلس خبرگان رهبري در ادامه افزود: بنده قبلاً از بعضي اشخاص كه شما خوب ميشناسيد به دليل جلوگيري از ضرر به نظام بسيار دفاع ميكردم كه البته همان زمان در بين موجودين بهترين بودند و بعدها همان اشخاص از ريزشهاي انقلاب شدند.
آيتالله مصباح يزدي با اشاره به اين شبهه كه برخي ميگويند آيا اين حادثه قابل پيش بيني نبود، گفت: خداوند انسان را مختار آفريده و ممكن است بعد از يك عمر گناه توبه كند مانند حر، يا پس از يك عمر زهد و پارسايي در آخر ريزش كند كه بايد خيلي مراقب بود.
وي فسادهاي پيچيده و عميق را نتيجه برنامه ريزي دقيق ابليس از ساليان قبل دانست و اظهار داشت: اين فساد بسيار پيچيده ميتواند بزرگترين نعمت الهي را كه با تقديم هزاران شهيد به دست آوردهايم را زير و زبر كند.
رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) اضافه كرد: برنامه ريزي شيطان آنقدر دقيق و جامع است كه پس از مهيا كردن زمينهها يك نفر را از لايههاي دروني بيرون ميآورد و او شبكهاي را تشكيل ميدهد تا بزرگترين نعمت الهي در طول تاريخ اسلام را از بين ببرد.
آيتالله مصباح يزدي با اشاره به اينكه شايد با يك فرمول صد عضوي بتوان دلايل اين انحراف عظيم را يافت، تصريح كرد: بايد بدانيم از كجا ميخواهند ما را فريب دهند و در اين راه از چه شگردهايي بهره ميبرند.
* شخص منحرف به بهانه ارتباطات معنوي با امام زمان(عج) تأثير عجيبي بر رئيسجمهور گذاشته است
وي، شگردهاي جريان انحرافي را شيطاني دانست و گفت: در پاسخ به كساني كه ميگويند اين آدم قد و قوارهاش اينقدر نيست كه اين كارها را انجام دهد بايد گفت كه مدرس اصلي اين جريان انحرافي ابليس است البته به برخي ميگويند اينها لياقت آن را ندارند كه عنوان جريان را داشته باشند و بايد به آنها گروهك انحرافي گفت اما هر چه آنان تجربه شيطنت نداشته باشند اما ابليس با تجربه چندين هزار ساله به كمك اينها آمده است.
رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره) با اشاره به اينكه قرائني مبني بر تاثير گذاري بر رئيسجمهور از طريق وسائل غير عادي وجود دارد، اظهار داشت: اين شخص منحرف با اين بهانه كه فوق العاده است و ارتباطات معنوي با امام زمان(عج) و اصحاب ايشان دارد، تأثير عجيبي بر رئيسجمهور گذاشته و اعتمادش را جلب كرده است.
آيتالله مصباحيزدي گفت: صرف اينكه يك نفر عمامهاي بر سر بگذارد و يا خود را اهل زهد و پارسايي و ارتباط با عوالم ديگر نشان دهد، نميتوان به وي اعتماد كرد، گرچه كه برخي از روي ساده لوحي فريب اين افراد را هم ميخورند.
* شگردهاي جريان انحرافي، معرفي سركرده آن به عنوان يك انسان مقدس و متدين است
وي يكي از شگردهاي اين جريان انحرافي را معرفي سركرده آن به عنوان يك انسان مقدس و متدين و اهل ارتباط دانست و تصريح كرد: يكي از ترفندهاي اين جريان اين است كه مي گويد ما غيبت كسي را نميكنيم و نسبت به دشمنان اسلام نيز تبري نميجويند كه اين از جلوههاي نفاق است.
عضو مجلس خبرگان رهبري تصريح كرد: نميشود كسي از دينداري و تدين حرف بزند و از آمريكا و اسرائيل به عنوان دشمنان قسم خورده بشريت تبري نجويد و نسبت به آنان بدگويي نكند كه اين از ريشههاي نفاق در اين جريان است.
آيتالله مصباحيزدي با اشاره به اينكه بعضي وقتها غيبت كردن واجب مي شود، ترفند مشابه معاويه در اين زمينه را مورد اشاره قرار داد و گفت: وقتي معاويه براي گرفتن بيعت براي ولايتعهدي يزيد خدمت امام حسين(ع) رفته بود در پاسخ به آقا كه فرموده بودند با يزيد سگ باز شرابخور بيعت نمي كنم، معاويه گفته بود اما يزيد درباره شما اينجور بدگويي نميكند كه شما ميگوييد.
* در تفكر جريان انحرافي مسئله انسان كامل به جاي امام زمان(عج) مطرح ميشود
وي تفكر تصوف را در جريان انحرافي مشهود دانست و اظهار داشت: در اين تفكر به جاي امام زمان(عج) مسئله انسان كامل را مطرح ميكنند و مقام امامت را يك مقام معنوي ميدانند.
عضو مجلس خبرگان رهبري در تشريح زواياي مختلف تفكر تصوف بيان داشت: برخي از متصوفان قطب خود را انسان كامل ميدانند و اين مسئله پس از مرگش به پسرش منتقل ميشود.
آيتالله مصباحيزدي افزود: از نظر متصوفان امامت يك روح و نورانيت است كه هر كس به آن مقام برسد با آن اتحاد پيدا ميكند و اين دسته از افراد معمولاً تمايل ندارند كه بگويند حجت بن الحسن(عج) زيرا اين با عقايدشان سازگار نيست.
رئيس مؤسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني(ره)، ريشه برخي از تفكرات اين جريان را در فلسفه غرب دانست و تصريح كرد: اين جريان خطرناك براي منحرف كردن هر بخش از جامعه يك برنامه مشخصي دارد كه بايد هوشيار باشيم و به وظيفه خود عمل كنيم.
* بايد جواب بدهيم كه چرا با ديدن جريان انحرافي به تكليف خود عمل نكردهايم
آيتالله مصباحيزدي مبارزه با كساني كه قصد براندازي نظام و اسلام را دارد، واجب دانست و تصريح كرد: اگر بدانيم كسي قصد خيانت دارد و با او مبارزه نكنيم، گناه كردهايم و بايد جواب بدهيم كه چرا با ديدن جريان انحرافي به تكليف خود عمل نكردهايم.
وي يكي از شگردهاي جريان انحرافي را بيتوجهي به احكام الهي دانست و گفت: اينها ميگويند، احكام الهي ظواهر است و بايد روح احكام باشد نه ظاهر آن، كه اين انحراف جدي از خط امامي است كه تا آخر عمر از نماز ايستاده دست بر نداشت.
* با حركت در خط ولايت و مجاهدت ميتوانيم از گردنههاي پرخطر عبور كرده و پرچم را به دست امام زمان(عج) برسانيم
عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري در روز 14خرداد تصريح كرد: معظم له يكي از ويژگيهاي مهم خط امام را معنويت و عمل به احكام الهي دانست كه عبور از آن انحراف جدي و خطرناكي است كه جامعه را تهديد ميكند.
آيتالله مصباح يزدي با اشاره به اينكه برخي در تبليغات انتخابات شعار اطاعت از رهبري سر دادند اما در عمل انتظار ما را محقق نكردند، تأكيد كرد: ميزان سنجش عملكرد مسئولان، ولايت فقيه است و با حركت در خط ولايت و توسل و دعا به همراه بصيرت، تلاش و مجاهدت ميتوانيم از گردنههاي پرخطر عبور كرده و پرچم را به دست امام زمان(عج) برسانيم.

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
دهمین پیشوای شیعیان، حضرت امام علی بن محمد الهادی علیه السلام در نیمه ذیحجه، سال 212 هجری [1] در صریا[2] متولد شد. نام مبارکش علی ، کنیه اش ابوالحسن، [3] و القابش: نجیب، مرتضی، هادى، «نقی»، «عالم »، «فقیه»، «امین»، «مؤتمن»، «طیب»، «متوکل» و «عسکری» [4] می باشد و مشهورتر از همه «هادی » و «نقی » است.
پدر آن گرامى، پیشوای نهم، حضرت جواد علیه السلام و مادرش بانوی گرانقدر و با فضیلتی به نام «سمانه مغربیه» است که به «سیده ام الفضل» معروف بود.[5] قدر و منزلت اين بانوي گرامي بدان پايه بود که امام هادى درباره اش فرمود: «مادرم عارف به حق من می باشد و اهل بهشت است. شیطان سرکش به او نزدیک نمی شود و مکر زورگوی لجوج به وی نمی رسد و خداوند حافظ و نگهبان او است و او در زمره مادران صدیقین و صالحان قرار دارد.»[6]
تاریخ شهادت آن حضرت در سال 254هجری قمری در سن 41 سالگی ومحل شهادت آن درشهر سامراء و مدت امامت آن حضرت33 سال بوده است.
خلفای معاصر آن حضرت: 1- معتصم، برادر مامون (217 - 227). 2- واثق، پسر معتصم (227 - 232) 3- متوکل، برادر واثق (232 - 248) 4- منتصر، پسر متوکل (6 ماه) 5- مستعین، پسر عموى منتصر (248 - 252) 6- معتز، پسر دیگر متوکل[7] (252 - 255).
شرایط بحرانى که امامان شیعه در زمان عباسیان با آن روبرو بودند، آنان را واداشت تا ابزارى جدید براى برقرارى ارتباط با پیروان خود جستجو کنند. این ابزار چیزى جز شبکه ارتباطى وکالت و تعیین نمایندگان و کارگزاران در مناطق مختلف توسط امام نبود. هدف اصلى این سازمان جمع آورى خمس، زکات، نذور و هدایا از مناطق مختلف توسط وکلا، و تحویل آن به امام، و نیز پاسخ گویى امام به سؤالات و مشکلات فقهى و عقیدتى شیعیان و توجیه سیاسى آنان توسط وکیل امام بود. این سازمان کاربرد مؤثرى در پیشبرد مقاصد امامان داشت. امام هادى علیه السلام که در سامراء تحت نظر و کنترل شدیدى قرار گرفته بود، برنامه تعیین کارگزاران و نمایندگان را که پدرش امام جوادعلیه السلام اجرا کرده بود، ادامه داد و نمایندگان و وکلائى در مناطق و شهرهاى مختلف منصوب کرد و بدین وسیله یک سازمان ارتباطى هدایت شده و هماهنگ به وجود آورد که هدف هاى یاد شده را تامین مى کرد. فقدان تماس بین امام و پیروانش، نقش مذهبى سیاسى وکلا را افزایش داد، به نحوى که کارگزاران(وکلاى) امام مسئولیت بیشتر در گردش امور یافتند. وکلاى امام به تدریج تجربیات ارزنده اى را درسازماندهى شیعیان در واحدهاى جداگانه به دست آوردند. گزارش هاى تاریخى متعدد نشان مى دهد که وکلا، شیعیان را بر مبناى نواحى گوناگون به چهار گروه تقسیم کرده بودند، نخستین ناحیه، بغداد، مدائن و عراق (کوفه) را شامل مى شد. ناحیه دوم، شامل بصره و اهواز بود. ناحیه سوم، قم و همدان، و بالاخره ناحیه چهارم، حجاز، یمن و مصر را دربر مى گرفت. هر ناحیه به یک وکیل مستقل واگذار مى شد که تحت نظر او کارگزاران محلى، منصوب مى شدند. اقدامات سازمان وکالت را در دستورالعمل هاى حضرت هادى علیه السلام به مدیریت این سازمان، مى توان مشاهده کرد. ترس و وحشت متوکل از نفوذ معنوى امام در میان مردم را مى توان از انتخاب محل سکونت حضرت فهمید. در عصر امام هادى علیه السلام مکاتب عقیدتى متعددى همچون «معتزله » و «اشاعره » رواج یافته و آرا ونظریات کلامى فراوانى در جامعه اسلامى پدید آمده بود و بازار مباحثى؛ همچون جبر، تفویض، امکان یا عدم امکان رؤیت خدا، جسمیت خدا، و امثال اینها بسیارداغ بود، مطالعه و بررسى حیات علمى امام نشان مى دهد که اکثر مناظرات امام هادى علیه السلام پیرامون این گونه موضوعات کلامى بوده و روایات متعددى از آن حضرت در این زمینه نقل شده است که برترى مبانى اعتقادى شیعه را به روشنى ثابت مى کند. از جمله گروه هاى باطل و منحرفى که در دوران امامت امام هادى علیه السلام فعال بودند، گروه غلات را بایدنام برد که افکار و عقاید پوچ و منحط و بى اساسى داشتند و خود را شیعه وانمود مى کردند. آنان درباره امام غلو نموده، براى او مقام الوهیت قائل مى شدند و گاهى نیز خود را منصوب از طرف امام قلمدادمى کردند و بدین وسیله موجبات بدنامى شیعیان را درمیان فرقه هاى دیگر فراهم مى کردند. امام هادى از این گروه اظهار تبرى نموده، با آنان مبارزه مى کرد و تلاش مى نمود که با طرد آنان، اجازه ندهد لکه ننگى بر دامن تشیع بنشیند.[8]
[1] مناقب، ابن شهر آشوب، ج 4، ص 401، اعلام الورى، ص 339 و کافى، ج 1، ص 497. نقل های دیگری مانند 27 ذیحجه همان سال، و دوم و سوم و سیزدهم رجب سال 214 هجری نیز ذکر شده است. برای آگاهی بیشتر به بحار الانوار، ج 50، ص 116 - 113 مراجعه کنید.
[2] نام روستایی در 6 کیلومتری مدینه که حضرت موسی بن جعفر علیه السلام آن را تاسیس کرده بود. (ر. ک. مناقب، ج 4، ص 382)، ولی در معاجم مربوط به بلدان از چنین قریه ای ذکری به میان نیامده است. بر همین اساس ضبط دقیق آن مشخص نیست. در برخی منابع نیز «صربا» ضبط شده است.
[3] به آن حضرت «ابوالحسن ثالث » نیز گفته می شود. در اصطلاح محدثان «ابوالحسن اول » امام کاظم علیه السلام و «ابوالحسن ثانی » امام رضا علیه السلام است.
[4] مناقب، ج 4، ص 401. القاب دیگری نیز برای آن حضرت ذکر شده است. (ر. ک. دلائل الامامة، ص 217.
[5] مناقب، ج 4، ص 401.
[6] همان مدرک.
[7] امام هادى(ع) در زمان این خلیفه مسموم گردید و به شهادت رسید و در خانه خود به خاک سپرده شده.
[8] شرح مختصرى از زندگانى حضرت امام هادى علیه السلام

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This

رهبر بزرگوار در ضمن بيان نخستين خاطره هاى زندگى خود از وضع و حال زندگى خانواده شان چنين مى گويند:
«پدرم روحانى معروفى بود، امّا خيلى پارسا و گوشه گير... زندگى ما به سختى مى گذشت. من يادم هست شب هايى اتفاق مى افتاد که در منزل ما شام نبود! مادرم با زحمت براى ما شام تهيّه مى کرد و... آن شام هم نان و کشمش بود.»

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
ادامه مطلب...

شکافنده علوم و دانشها, پنجمین اختر فروزان آسمان امامت، هفتمین گوهر عرش عصمت، و تبیین کننده علوم اسلام, امام محمد باقر (علیهالسلام) امامی هستند که همانند دیگر اجداد طاهرینش تمامی لحظات عمر با برکتشان در راه ارشاد و هدایت انسانها سپری شد.
امامی که از زمینهسازیهای پدر بزرگوارشان امام سجاد (علیهالسلام) در راستای معرفی مکتب تشیع، و مبارزه با طاغوتها و انحرافات، بهرهبرداری بسیار کردند و با تربیت شاگردان برجسته و تبیین فقه ناب اهل بیت (علیهمالسلام) بزرگترین قدم را برای شناسایی تشیع و مکتب اهل بیت (علیهمالسلام) برداشتند. ایشان تجسمی از ارزشهای والای انسانی و کمالات اخلاقی بودند که لحظه لحظهی زندگی هدفمندشان درسهای بزرگ انسانی را الهام می بخشد.
در این نوشتار کوتاه ـ که بنا را بر مختصر نویسی گذاردهایم ـ گوشهای از حیات پر ثمر آن حضرت (علیهالسلام) و مناقب ایشان را به تحریر درآوردیم. هر چند این مهم از عهده ما خارج است ولی به اندازهی توان و با توجه به کوتاهی مقال به بیان مختصری از مناقب انبوه امام (علیهالسلام) میپردازیم.

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
ادامه مطلب...