اين روزها، آمريكا و متحدانش طرح قديمي و ذلت بار «تشكيل كشور مستقل فلسطين» را كه مفهوم واقعي آن به رسميت شناختن رژيم جعلي اسرائيل است، در پوشش يك طرح جديد! به صحنه آورده و با ترفندهاي نه چندان پيچيده در پي تصويب آن از سوي سازمان ملل متحد هستند. طرحي كه چنانچه از تصويب سازمان ملل بگذرد و تاييد كشورهاي مسلمان را به دنبال داشته باشد- كه با توجه به موج بلند بيداري اسلامي، بسيار بعيد به نظر مي رسد- پيامدهاي تلخ و خطرآفرين آن، تنها در ادامه اشغال فلسطين محدود نمي ماند، بلكه موج بيداري اسلامي و امنيت تمامي كشورهاي مسلمان را با خطري جدي روبرو خواهد كرد.
|

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This

طرح احداث قطار تندرو مکه، طرح توسعه اطراف مسجدالحرام از جمله طرحهای جدید خاندان حاکم بر عربستان است که تاکنون سبب تخریب بسیاری از اماکن مذهبی و تاریخی شده است.
این طرحها به گفته مقامات و برخی شاهزادههای سعودی، برای خاندان حاکم سود کلانی در بر دارد. چندی پیش "بسمه بنت سعود بن عبدالعزیز آل سعود" در مقالهای ضمن افشای اختلاس چند میلیون دلاری در طرح قطار حرم مکی نوشت: درباره طرح قطار، همه خوب می دانیم که هزینهاش چقدر است و طرحش چه شکلی است در حالی که شبیه به گلوله فولادی و تمدن ژاپنی، تکنولوژی آمریکایی و رفاهطلبی فرانسوی و با هزینهای نجومی است اما ساعتی که بر بالای مکه میسازند ساعتی با شکلی انگلیسی در بالای کعبه است و شعار الله اکبر آن بسیار شگفتآور است که متعلق به چه فرهنگی است؟ اشکال این ساختمانها هیچ ربطی به روحانیت مکه و کعبه ندارد... ما در عربستان در حال غرق شدن در ساخت و ساز اماکن تفریحی مجلل هستیم... .».
روزنامه ایندیپندنت انگلیس نیز در گزارشی اعلام کرد: آثار تاریخی شهر مکه خراب میشود و فضا را برای احداث هتلهای لوکس و مراکز خرید مجلل در شهر باز میکند.
بر اساس این گزارش، نمایان شدن چنین مظاهری، سبب شده است که در پشت درهای بسته، زمزمههایی از ساکنان شهر مکه به گوش برسد که حتی پلیس دینی (ماموران هیئتهای امر به معروف سعودی) هم صدای آن را هنوز نشنیده است؛ این زمزمههای ساکنان مکه، شهر خود را «لاسوگاس» میخواند، زیرا در 10 سال اخیر اماکن مقدس مسلمانان به شکلی گسترده تخریب شد تا در میان افکار عمومی مسلمانان جهان اعتراضهایی ایجاد کند.
در این گزارش آمده است که شهر مکه که هر ساله شاهد حضور هزاران حاجی است، اکنون شاهد بالا رفتن آسمانخراشهایی است که یا مرکز تجاری است یا هتلی است مجلل و لوکس.
بر اساس گزارش این روزنامه انگلیسی، مکه برای خاندان آل سعود، چشماندازی است برای آینده این کشور. ساختمانهای بتونی این شهر که با درآمد هنگفت نفتی ساخته شده است، به منبع جلال و جبروت ملی آل سعود تبدیل شده است.
روزانه بر تعداد ساکنان این کشور که از این سیاست نگرانند افزوده میشود، بخصوص کسانی که ساکن مکه مکرمه و مدینه منور هستند و در قابل عطش ساخت و سازها بر خرابههای میراث تاریخی که مردان دینی افراطی (وهابی) از آن حمایت میکنند و از عدم حمایت از میراث تاریخی فرا میخوانند، این احساس نگرانی بیشتر شده است.
منتقدان معتقدند که مکه مکرمه بازیچه دست ثروتمندان و سرمایهدارانی شده است که در حال سلب قدرت روحانی مکه و مدینه هستند ولی تعداد کسانی که حاضرند نگرانی خود را از این موضوع آشکارا اعلام کنند اندکند زیرا خطرات انتقاد از سیاست رسمی عربستان بسیار زیاد است.
بر اساس این گزارش، جز ایران و ترکیه، دیگر کشورهای مسلمان از ترس دامنگیر شدن عواقب دیپلماتیک، از بیان اعتراض خودداری میکنند مبادا که روادید حجاج آنان مهر نشود.
همچنین باستانشانسان غربی نیز از ترس اینکه همین اجازه محدودی که به آنان داده میشود تا وارد برخی مکانهای تاریخی شوند، لغو نشود، در مقابل این موضوع سکوت کردهاند.
منبع: فارس

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This

بر اساس اين گزارش و طبق اطلاعات مستند، سرنوشت امام موسی صدر و همراهانش شيخ «محمد يعقوب» و «عباس بدرالدين» كه توسط «معمر قذافی»، ديكتاتور فراری ليبی، ربوده شدند، به زودی مشخص میشود.
اين منابع همچنين تأكيد كردند: انقلابيون ليبی برخی افسران رژيم قذافی را كه اطلاعات جامع و مفصلی درباره سرنوشت امام موسی صدر دارند، بازداشت كردهاند و به گفته آنان امام موسی صدر و همراهان ايشان از طرابلس خارج نشدهاند.

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This


Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
ادامه مطلب...

گفتم: نه اين كه پدر و پدربزرگش خيلي اهل آزادي و استقلال بودند!
گفت: تقصير خودش نيست! حيوونكي ها اين ضدانقلابيون فراري مدتي است كه بدجوري پشت سرهم ديوونه ميشن و هر روز كه ميگذره، مخ چندتاشون تكون ميخوره!
گفتم: حالا چي شده كه به فكر آزادي و استقلال افتاده!؟
گفت: مي گويد «روح پدربزرگم رضا شاه از طرف مردم در جسم من حلول كرده»!
گفتم: چه عرض كنم؟! اگر قبر رضاخان را تغيير كاربري نداده بودند، الان اين حيوون زبون بسته چنين احساسي نداشت!!

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، تنها سه ماه پس از ورود امام خمینی به کشور تشکیل شد و در حالی که حدود یک سال و نیم از عمر آن می گذشت ، پای در معرکه جنگی گذاشت که در پشت خاکریز های دشمن ، لشکری برآمده از ائتلاف 40 کشور دنیا انتظارش را می کشید.
سپاه پاسداران از این آوردگاه 8 ساله ، با سربلندی و افتخار بیرون آمد و امروز به کابوس هولناک دشمنان اسلام ناب محمدی در سراسر دنیا بدل شده است. چنین جایگاه رفیعی ، مرهون مجاهدت هزاران سرباز سپاه روح الله است که بدن های چاک چاکشان در بستر خاک آرمیده است اما جان های تابناکشان از عرش ، نظاره گر ما است که چگونه بر سر پیمان خود می ایستیم.
به بهانه هفته دفاع مقدس ، یاد می کنیم از فرمانده لشکر های شهید سپاه در سال های دفاع مقدس . مردانی که هیچ کدام در زمان شهادت ، عمرشان به سی سال نرسید اما شعار های انقلاب اسلامی را در میادین جهاد اصغر و جهاد اکبر خود به منصه ظهور رساندند و اینک اسوه های حسنه ملت ایران و همه آزادگان جهانند و تاریخ انتظار آن روزی را می کشد که این سرلشکران ، در رکاب منجی آخرالزمان ، به دنیا بازگردند و آخرین نبرد خیر و شر را فرماندهی کنند.
روحمان با یادشان شاد
تصاویر در ادامه مطلب

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
ادامه مطلب...
خبرگزاری فارس: محمدجواد اردشیر لاریجانی با بیان اینکه اصلاحطلبی خطی انحرافی، فرصتطلب و دشمن دمکراسی است، گفت: اصلاحطلبان لیاقت شرکت در انتخابات را ندارند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، محمدجواد اردشیر لاریجانی پسر میرزا هاشم آملی، روحانی برجسته شیعه و یکی از ۵ برادر لاریجانی (صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه، علی لاریجانی رئیس مجلس هشتم، باقر لاریجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، فاضل لاریجانی رایزن فرهنگی ایران در کانادا) است. متن گفتوگوی فارس با لاریجانی را در ادامه مطلب میخوانید:
وی در حال حاضر عهدهدار سمت دبیری ستاد حقوق بشر قوه قضائیه است و در کارنامه خود نمایندگی مجلس شورای اسلامی در دورههای دوم، چهارم و پنجم، مدیر پژوهشگاه دانشهای بنیادی، معاون سابق وزارت امور خارجه و موسس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی را داراست.
محمدجواد لاریجانی علاوه بر اینکه نخبه علمی است، یک نظریه پرداز سیاسی و سیاستمدار نیز محسوب میشود. نظریه امالقری "نظریهای برای تبیین خط مشی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و موقعیت ایران در جهان اسلام" در دهه ۱۳۶۰ از سوی وی مطرح شد.
براین اساس، تحولات منطقه و مباحث داخلی و بینالمللی بهانه مناسبی بود تا نزد وی رفته و نظراتش را در این باره جویا شویم. لاریجانی در این گفتوگو به تشریح دیدگاههای خود درباره بیداری اسلامی و برنامههای غرب برای مقابله با این بیداری و مسائل جاری کشور ازجمله انتخابات پیش روی مجلس شورای اسلامی پرداخت.

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
ادامه مطلب...
خبرگزاری فارس: چادر یا همان حجاب برتر زن مسلمان ایرانی این روزها ملعبه دست بازیگران و مجریان تلویزیونی شده است تا هر روز از آن نمادی حقیر بسازند، از پوشش زنان بی سواد و بدبخت سریالها گرفته تا بازیچه و دستاویزی برای عشوهها و کرشمههای مجریها.

چادر زن مسلمان ایرانی این روزها در موطن خود هم غریب افتاده است، غربتی نه در میان مردم بلکه در بین مسئولان.
چادر در میان مردم همچنان نماد وقار، حیا و عفت زن مسلمان ایرانی است اما برخی غفلتهای مسئولان، زمینه ساز بعضی بی حرمتیها به این حجاب برتر شده است.
موج اعتراضات مردم، نمایندگان مجلس و رسانه ها طی روزهای اخیر منجر به صدور دستوری از سوی رئیس قوه قضائیه مبنی بر "حذف پوشش اجباری چادر بر سر متهمان" شد، دستوری که باید دید مجری آن یعنی سازمان زندانها از این پس آن را چگونه اجرایی خواهد کرد.
اما یکی دیگر از اعتراضاتی که مورد تأکید مردم و نمایندگان زن مجلس بود و صدا و سیما با سکوت از کنار آن عبور کرد شخصیت های زنان چادری در سریالها و فیلمهاست، شخصیتهایی با سطح سواد و فرهنگ زیر صفر. شخصیت هایی که در تقسیم سیاه، خاکستری و سفید، "سیاه" هستند.
در سریالهای سیما، بازیگران چادری یا همسرانشان معتادند یا دزد، خودشان هم کلفت خانه های مردم، اگر هم قرار باشد زنی از شهرستان به پایتخت قدم بگذارد که شک نکنید چادری است، پیرزن ها هم عمدتاً چادر به سر دارند مگر اینکه از قشر مرفه و با فرهنگ باشند!
این تنها بخشی از الطاف سیما به چادریهاست. کارگر خانه های مردم بودن یا شهرستانی بودن، بد نیست و هیچ ننگی ندارد اما نگاه بیماری که غالب شده است تا شخصیتهای با فرهنگ، دنیادیده و دکتر و مهندس، با مانتو و روسری باشند و شخصیت های ضعیف با چادر به نمایش دربیایند، ایراد دارد.
حجت الاسلام جعفر شجونی هم بر این موضوع صحه می گذارد و می گوید: متأسفانه در سریال ها عمده زنان و مردان فقیر و گدا با چادر و ریش هستند.
وی با تأملی به ریشه وضعیت کنونی به خبرنگار فارس می گوید: "ریشه این نوع نگاه در صدا و سیما به قبل از انقلاب برمی گردد آن زمان که هر که لخت بود خانوم خانه بود و هر که چادر به سر داشت کلفت خانه، غافل از اینکه خانه ابدی خانوم خانه در قعر جهنم و خانه کلفت در بهشت است."
رهبر معظم انقلاب 23 اسفندماه 1373 در جمع معاونان صدا و سیما و مدیران کل این سازمان در استان ها فرمودند: "ما اصرار داریم و مقیدیم که در رادیو و تلویزیون حجاب چادر ترویج شود."
آیا امروز در تلویزیون جمهوری اسلامی چادر به درستی ترویج می شود؟ امروز کدام دختر نوجوان از شخصیت زنی که چادر را دور کمرش گره زده و دهانش را به هر کلامی باز می کند، الگو می گیرد؟
ای کاش حرمت چادر را شکستن تنها محدود به بازیگرانی بود که نقش منفی بازی می کنند، این روزها "چادر" پل ترقی برخی از مجری های تلویزیون شده است تا پایشان در رسانه ملی، محکم تر شود.
مجریانی که تنها رخت خود را عوض کرده اند برای تخت بهتر. پس دیدن عشوهها و کرشمهها و آرایش های تند و زننده از آنها حتی در لوای چادر هم دور از انتظار و عجیب نیست.
اما باید چقدر هزینه این غفلت ها را پرداخت و این الگوهای غلط را تا کی باید به خورد مردم داد؟ بهتر نیست استفاده از پوشش چادر برای برخی از این مجری ها در تلویزیون "ممنوع" شود تا خانم مجری هنگامی که قرار است برای مراسمی خارج از سازمان صدا و سیما دعوت شود به خود اجازه ندهد از پشت خط تلفن بگوید: "هم با مانتو میتوانم اجرا داشته باشم هم با چادر!"
پوشش چادر حرمت دارد، اگر حرمتش حفظ شد تداوم می یابد وگرنه همین می شود که یک مجری به خود اجازه می دهد رنگ چادرش را با رنگ بزک صورتش هماهنگ کند و آن یکی هم از جایش بلند شده و وقیحانه در ویژه نامه جریان انحرافی اعلام کند: " قطعاً چادر مشکی بدترین پوشش است."

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
- به فرزندان خود فرمود: فَلا تَمُوتُنَّ اِلاُّ وَ اَنتُم مُسلِموُن؛ بکوشید که جز مسلمان نمیرید .
- به کسان و خویشان فرمود: اِنَّ شَفاعَتَنَا لاتَنالُ مَستَخِفّاَ بِالصَّلاةِ؛ شفاعت ما به کسی که نماز را کوچک بشمارد نمیرسد .
- به خانواده خود وصیت فرمود که پس از مرگش تا چند سال در موسم حج در منا برای ایشان مراسم عزاداری بر پا کنند.
- دستور دادند برای خویشان و کسان هدیهای بفرستند، حتی هفتاد دینار برای حسن افطس از خویشان ایشان. حسن افطس همان کسی است که با خنجر به امام حمله کرده بود و میفرمود میخواهد آیه قرآن را در مورد صله رحم اجرا کند.
- بخشی از سفارشهای ایشان درباره غسل و کفن و قبر خود بود .
- و بالاخره بخشی از وصیت راجع به مردم بود که رووس آن دعوت به وقار و آرامش، حفظ زبان، پرهیز از دروغ و تهمت و دشمنی، دوری از تجاوزکار، پرهیز از حسادت و ترک معاصی و ... بود. (۱)
لحظه مرگ
امام صادق علیه السلام در آخرین لحظات حیات که مرگ را نزدیک دیدند، دستور دادند که تمام خانواده و خویشان نزدیکش بر سر بالینش جمع گردند و پس از آن که همه آنان در کنار امام حاضر شدند، چشم بگشود و به صورت یکایک آنها نظر افکند و فرمود: «انّ شِفاعتنا لاتنال مستخفاٌ بالصلوة.»
این وصیت امام، دلیل آن است که در آئین اسلام، نماز جایگاهی مهم دارد، طوری که امام در آخرین لحظههای زندگی از میان هزاران مسئله فقط نماز را سفارش میکند و این نیست جز برای این که امام صادق علیه السلام هادی امت و پاسدار دین است و نماز از این دیدگاه از اهمیت فراوانی برخوردار میباشد.
امام صادق علیه السلام بدین وسیله خواستند بیان کنند که خویشاوندی با پیامبر صلی الله علیه و آله اگر توأم با انجام فرائض و تکالیف دینی نباشد، سودی به آنان نخواهد داشت، بلکه این نسبت مسؤولیت ایشان را سنگینتر خواهد ساخت.امحمیده مادر امام موسی کاظم و همسر امام صادق علیهماالسلام از این حال امام در شگفت بوده که چگونه امام به هنگام وفات نیز از این فریضه بزرگ غفلت نداشته است و هرگاه این حال امام را به یاد میآورده میگریسته است.از کارهای عجیب امام در ساعت رحلتش آن که دستور دادند برای تمام خویشاوندان نزدیکش صله و تحفهای فرستاده شود و حتی برای حسن افطس مبلغ هفتاد دینار فرستاد.
سالمه کنیز و خدمتکار آن حضرت پرسید: «چگونه به مردی که با دشنه و خنجر به شما حمله آورده و قصد قتل شما را داشته است، چنین مبلغی را عطا میفرمائید؟»
امام در پاسخ فرمود: «میخواهی مشمول این آیه قرآن نباشم که فرمود: «وَالَّذینَ یَصِلُونَ ما اَمُرَاللهُ بِهِ یُوصَلَ وَ یَخَشونَ رَبَّهُم وَ یَخافُونَ سُوءِ الحِسابِ»؛ و آنان که فرمان خدا را در مورد صله رحم و دلجوئی از خویشاوندان اجرا میکنند و از خدایشان میترسند و از محاسبه بدفرجام بیمناکند.
ای سالمه! خداوند بهشت را بیافرید و بوی آن را بسیار خوش و مطبوع گردانید که از فاصلهای به مسافت دو هزار ساله به مشام میرسد، لیکن عاق و کسی که قطع رحم کرده بوی آن را احساس نمیکند و درنمییابد.
این وصیت امام نیز بیانگر اهمیت صله رحم است و رفتار خود امام هم اینگونه بوده که با ارحامش پیوند داشته و حتی با آنان که با او بریده و به قصد کشتنش به طرف او حمله کرده بودند به طریق نیکو رفتار کرد و مبلغی صله فرستاد، و به راستی که این، خلق و خوی انبیاء و اولیاء است. (۲)
منبع : جهان به نقل از کتاب صفحاتی از زندگانی امام صادق علیه السلام.

Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This