سرزمینی است که ملائک در آن
سجده می کنند و برای بوسه
زدن بر خاکش از هم سبقت میگیرند.
شلمچه خلاصه عشق است و قطعه ای از بهشت ، شلمچه ، آینه ایست که تمام جبهه با خاکهای سرخش در آن می درخشد. و دریچه آسمانی است که از آن بوی رشادت و عطر دلنواز شهادت میوزد.
شلمچه تندیس زیبای عشق است که در میدان ایثار قد کشیده است . شلمچه شهر شهود و شهادت است . شلمچه مثنوی بلندایثار است و فرودگاه عشق و عروجگاه دل . صحرای خشکی که دریای مواج خون و اشکهای عاشقانه در تربت پاکش دارد با قلب خونینی که هنوز زیبا و دلنواز می تپد و خون غیرت و مردانگی را در رگهای این دیار می دواند و حدیث بلند حیات با عزت را زمزمه می کند. زمین خاکی شلمچه ، زیباتر از آبی آسمان است چرا که شلمچه قتلگاه مرغان عاشقی است که برای وصال بی قرار بودند و از کوچه پس کوچه های منیت و مادیت رهیده و به شهر دلگشای معنویت و شهادت دل بستند.
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
خبرگزاری فارس: پیکر پاک شهدای حادثه اخیر سپاه، صبح روز گذشته به صورت همزان در تهران، ملارد و کرج تشییع و به خاکسپاری شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس، پیکر پاک 17 شهید انفجار اخیر یکی از پادگان های سپاه که روز شنبه به شهادت رسیده بودند، صبح روز گذشته با حضور رهبر معظم انقلاب، مقامات عالیرتبه کشوری و لشکری و نیز اقشار مختلف مردم تهران و خانواده شهدا، از حسینیه عاشقان ثارالله ستاد فرماندهی سپاه واقع در میدان کلاهدوز به سمت بهشت زهرای تهران تشییع و به خاکسپاری شدند.
پیکر پاک شهیدان حسن تهرانی مقدم، محمدقاسم سلگی، مهدی نواب، جواد سلیمی، علی اصغر منصوریان، مهدی دشتبانزاده، مهدی نواب، حسین فردوئی و میثم جهانگیری، هشت شهیدی بودند که پیکر مطهرشان در تهران تشییع شد.
9 شهید دیگر سازمان خودکفایی سپاه پاسداران نیز همزمان با تهران در شهرهای کرج و ملارد تشییع و به خاکسپاری شدند.
در این مراسم که سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده سپاه، محمدرضا رحیمی معاون اول رئیسجمهور، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، سردار سرلشکر یحیی رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا، محمدباقر قالیباف شهردار تهران، حجتالاسلام والمسلمین حیدر مصلحی وزیر اطلاعات، سردار وحیدی وزیر دفاع، حجتالاسلام والمسلمین سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، سرلشکر باقری معاون اطلاعات ستادکل نیروهای مسلح، زریبافان رئیس بنیاد شهید، بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، سردار محمدرضا نقدی رییس سازمان بسیج مستضعفین، حمید رضا مقدم فر معاون فرهنگی سپاه و تنی چند از مقامات لشکری و کشوری، رهبر معظم انقلاب را همراهی می کردند، سردار حسین سلامی جانشین فرمانده سپاه، طی سخنانی این شهدا را مشعل داران اقتدار کشور خواند و گفت: امروز کاروان جدیدی از نسلی فداکار را تا عرش اعلا تشییع و بدرقه میکنیم.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در ادامه افزود: شهدای امروز انسانهای بزرگی هستند که آموزگاران استقامت و پایداری ملت مسلمان ایران هستند، اینها مشعل داران شکوه و عظمت انقلاب و اسلام و این ملت بزرگ و فداییان حقیقی ولایت امر و امت، اسرار جاودانگی ملت بزرگ ایران و رمز اعتلا و ارتقای هویت ملی و انقلابی و اسلامی کشور بزرگ و نظام مقدس جمهوری ایران هستند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: این کاروان نشان میدهد که هنوز سرزندگی، اقتدار، فداکاری، روح حماسه، جاودانگی، عظمت، شکوه، افتخار، آزادگی و هویت و حاملان ارزشهای الهی هنوز همانند نهر جاری در گذر زمان و جهان پر از ستم حضور دارند.
سلامی با بیان اینکه هنوز روح فداکاری چشمه سار عشق و شهادت طلبی برپیکره این جامعه، جریان زنده و محسوس و باورپذیری دارد، عنوان کرد: شهیدان بزرگمان که سند زنده وفاداری و فداکاری ما هستند، افتخار میکنیم.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران تاکید کرد: اینها قلههای رفیع فضیلتهای جامعه و مشعل داران افتخار و اقتدار و امنیت و آرامش و نقطههای اصلی اتکای قدرت دفاعی کشور و سازندگان بنای این تمدن عظیم و معماران اصلی قدرت بازدارنده این کشور بزرگ در مقابل دشمنان سلطه گرند و پیکرهای پاک این شهیدان ستارههای پرفروغ و بی غروب کهکشان نورافشان شهادت در این عالم و افتخارات جدید ما هستند.
در این مراسم همچنین حضرت آیتالله خامنه ای به منظور ابراز همدردی، دقایقی نیز با خانواده شهدا به صحبت پرداختند.
پیکر سدار شهید حسن تهرانی مقدم، و شهیدان محمدقاسم سلگی و مهدی نواب، پس از تشییع در قطعه 24 شهدای بهشت زهرا و پنج شهید دیگر نیز در قطعه 50 به خاک سپرده شدند.
به گزارش فارس، ظهر روز شنبه 21 آبان ماه بر اثر انفجار در زاغه مهمات یکی از پادگان های سپاه در حوالی تهران، 17 نفر از نیروهای سازمان جهادخودکفایی سپاه پاسداران به شهادت رسیدند.
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
عکسی که نام آن را «سفره ای پر از شهید» گذاشتیم از این دسته تصویر هاست.
این عکس در تابستان 1364، واقع در اردوگاه الصابرین کرخه بر سر سفره ناهار گرفته شده، هنگامی که بچه های گردان تخریب لشکر 10 سید الشهدا(ع) در حال خوردن غذا بودند.
همانگونه که در تصویر مشخص است 11 نفر بر سرسفر حاضر هستند که 8 نفر آنها به شهدات رسیده اند.
اسامی شهدا بدین قرار است:
از راست: نفر اول (شهید عباس بیات)، نفر دوم (شهید رحمان میرزا زاده)، نفر سوم (شهید اکبر عزیز زاده)، نفر پنجم (شهید مرتضی ملکی، نفر هفتم (شهید محمد بهشتی)، نفر هشتم (شهید سید محسن جلادتی)، نفر دهم (شهید پیام پور رزاقی)، نفر یازدهم (شهید حاج قاسم اصغری)
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
خبرگزاری فارس: بارها نزد ایشان رفتیم و ایشان هم به رسم دید و بازدید ایرانیها، در فروردین 60 به پاوه تشریف آوردند. البته ما از برنامهی سفر ایشان اطلاعی نداشتیم و به یکباره گفتند که آقای خامنهای آمدهاند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنه ای ، سرتیپ دوم بازنشسته کاک جمیل بابایی، از فرماندهان مناطق عملیاتی غرب در جنگ تحمیلی، عکس سمت چپ را که مربوط به سفر آیتاللهالعظمی خامنهای به پاوه در فروردین ماه سال 1360 است، روایت میکند:
ما قبل از سال 60 و در کوران مسائل انقلاب، با شورای انقلاب به خصوص حضرت آقا که در آن زمان نماینده امام خمینی رحمهالله در شورای عالی دفاع و امام جمعهی تهران بودند، ارتباط خوبی داشتیم. بارها نزد ایشان رفتیم و ایشان هم به رسم دید و بازدید ایرانیها، در فروردین 60 به پاوه تشریف آوردند. البته ما از برنامهی سفر ایشان اطلاعی نداشتیم و به یکباره گفتند که آقای خامنهای آمدهاند. ما هم به استقبال ایشان رفتیم و در مقابل مقر سپاه با یکدیگر روبرو شدیم.
آن روز شهید کاظمی که فرماندار و فرماندهی سپاه پاوه بود، به همراه شهید صدوقی -که روز قبلش به پاوه آمده بودند- به نودشه رفته بودند. بنابراین بنده به عنوان یکی از معاونین ایشان و عضو شورای فرماندهی سپاه پاوه از حضرت آقا استقبال کردم و گزارش و وضعیت منطقه را خدمت ایشان ارائه دادم. سپس به اتفاق به زیارت مزار شهدای بومی پاوه در «ملا مقصود» رفتیم که این عکس تاریخی در آنجا گرفته شده است. بعد هم سر مزار دیگر شهدا رفتیم. در ادامه هم ایشان در مسجد سابقی، واقع در میدان مولوی پاوه برای مردم سخنرانی کردند. برای ناهار ایشان مهمان ما بودند و پس از آن نیز ایشان را بدرقه کردیم و تشریف بردند.
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
خبرگزاری فارس: استاندار ایلام از انتقال پیکرهای مطهر 50 شهید دفاع مقدس از خاک عراق به کشورمان خبر داد.
مجتبی اعلایی در گفتوگو با خبرنگار ایثار و شهادت باشگاه «توانا» اظهار داشت: پیکرهای مطهر 50 شهید دفاع مقدس در استان واسط عراق در نزدیکی مرز شهرستان مهران استان ایلام به خاک سپرده شده است.
وی ادامه داد: قبل از ماه مبارک رمضان طی جلسهای با حضور استاندار واسط عراق موضوع انتقال پیکرهای شهدا مطرح شد که اعلام کرد پس از کسب تکلیف از دولت عراق این موضوع را اطلاع میدهد.
اعلایی تصریح کرد: در سفر اخیری که استاندار واسط عراق به ایلام داشت این موضوع را پیگیری کردیم که بنا به گفته وی دولت عراق با انتقال شهدای این منطقه به ایران موافقت کرده است.
استاندار ایلام خاطرنشان کرد: در این دیدار درخصوص تبادل سربازان کشته شده عراقی در دوران دفاع مقدس با این 50 شهید کشورمان اعلام آمادگی شد و بنابراین با معرفی نمایندهای از طرفین تبادل، انتقال شهدا به کشورمان صورت خواهد گرفت.
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
به گزارش مشرق به نقل از عصرامروز ، علی انسانی از شاعرای مطرح آئینی کشور به دنبال دعوت رهبر معظم انقلاب از شاعران برای سرودن شعر درباره جانبازان، شعری در این باره سروده است.
متن شعر که علی انسانی به شرح زیر می باشد:
ای دُردکش تا شنیدی فتوای رندانه دل
خَم خَم شدی و سر کشیدی خُم خُم زخُمخانه دل
ای عقل و ای عشق و اعجاز ای عافیت سوز جانباز
وی عضو عضو تو در ذکر تسبیح خون دانه ی دل
فریاد یک ملتی تو معلول نه عِلتی تو
در یادل و کوه و نستوه جان وقف جانانه ی دل
پیمان پیمانه بسته در میکده پا شکسته
وز دست پیر جماران سرمست پیمانه ی دل
نجوایی و در پی گوش فریادی و عشق خاموش
فرهادسان قصه گفتی شیرین شد افسانه ی دل
شعر شعور و شجاعت بیت بلند بصیرت
نام غزلهای نابت دیوانِ دیوانه ی دل
شمع تو دل، سینه فانوس خاکسترت روح قُقنوس
پروانگی را گرفتی از دست پروانه ی دل
عکس تو در قلب قابم یاد تو در قاب قلبم
آن نصب دیوار خانه این نقش ، بر خانه ی دل
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
به گزارش مشرق به نقل از شبستان، شاید برای خیلی ها سوال باشد که کم سن و سال ترین شهید دفاع مقدس کیست؟ در عملیات کربلا 6 نوجوانی 12ساله در گردان عاشورا به عنوان تک تیرانداز در جبهه شوش حضور داشت که شاید در آن زمان کمتر کسی از سن واقعی او خبر داشت، وی که در عملیات های مختلفی به همراه برادر خود حضور حماسی داشته و برای بچه های جنگ چهره ای آشنا بود دراین عملیات بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید و لقب کم سن و سالترین شهید دوران دفاع مقدس لقب گرفت.
وی در فرازهایی از وصیت نامه خود آورده است: ای دشمن! به من نگاه کن ببین که چگونه آزادانه به جنگ با کفار می روم و جانم را در راه اسلام و قرآن و خدا فدا می کنم... ای ملت ایران! از کودکی فرزندانتان را خود ساخته سازید که آینده فرزندانتان خوب باشد ... ای مردم! به خدا خمینی را رها نکنید که حسینی است و اگر خمینی را رها کردید از اهل کوفه و شام هستید و از یزیدیان زمانید، اگر رهایش نکردید و پیرو او بودید از حسینیان و از پیروان خط راستین او هستید و « هل من ناصر ینصرنی » حسین علیه السلام را از زمین گرم کربلا لبیک گفته اید...
شهید محمد حسین ذوالفقاری در دهم فروردین سال 1348 در خانواده ای عاشق اهل بیت عصمت و طهارت در شهیدیه میبد متولد شد، از کودکی به مکتب خانه رفت و قرآن را فرا گرفت، در 9 سالگی به همراه خانواده به زیارت عتبات عالیات مشرف شد و سه بار توفیق یافت به زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) برود و در نجف به دست بوسی حضرت امام(ره) مشرف شد و از آن حضرت سؤالاتی در باره انقلاب اسلامی پرسید و به همراه خود چند عکس از حضرت امام و شهید سید مصطفی خمینی را به ایران آورد.
وی در دوران انقلاب اسلامی فعال و کوشا بود و در تظاهرات شهر مشهد نیز شرکت داشت، برادرش علیرضا در این تظاهرات از ناحیه کتف زخمی شد؛ با شروع جنگ تحمیلی برادرش در جبهه ها حضور یافت و این حضور باعث اشتیاق محمد حسین شده و وی با کسب رضایت والدین به آموزش نظامی رفته و سپس درخواست اعزام به جبهه می کند و در نهایت با اصرارهای فراوان در23 مهرسال 1360 به جبهه می رود و کمتر از دو ماه بعد در منطقه لاله زار بستان برادرش علیرضا به شهادت می رسد و او برای تشییع جنازه برادر به یزد فرستاده می شود.
محمد حسین به یزد می آید و چند روز پس از تشییع برادر به جبهه باز می گردد و در گردان عاشورا به عنوان تک تیرانداز سازماندهی می شود و در جبهه شوش به پیکار با نابکاران می پردازد و سر انجام در تاریخ28 آذر سال 1360 بر اثر اصابت ترکش به معراج الهی پر می کشد.
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
ادامه مطلب...
آیتالله مصباح یزدی با انتقاد از ترویج برخی تفکرات انحرافی در مورد دفاع مقدس، گفت: هنوز فرهنگ شهادت در فرهنگ ما ضعیف و مظلوم است، فرهنگ جهاد و شهادت با دفاع حیوانات از خانه و کاشانه خود بسیار متفاوت است و اگر این را فهمانده بودیم می دانستیم یک قطره خون "محمد جهان آرا" با خروارها و دریاها خون آرش کمانگیر و امثال او تفاوت دارد.
به گزارش رجانيوز، رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، در همایش "ولایتمداری در فرهنگ جهاد و شهادت" که صبح امروز در این مؤسسه برگزار شد، سخنان خود را به نقد نحوه ترويج فرهنگ جهاد و شهادت بهويژه در صداوسيما اختصاص داد
آيتالله مصباح با اشاره به اهمیت فرهنگ جهاد و شهادت گفت: با وجود این فرهنگ جهاد و شهادت در سه دهه اخیر در کشور ما بسیار عزت پیدا کرده است، هنوز از نظر فرهنگی، شهادت و جهاد اسلامی در فرهنگ ما غریب است.
وی در ادامه افزود: بسیاری از خودی ها وقتی درباره دفاع، جهاد و شهادت بحث می کنند، به گونه ای سخن می گویند که در شأن جهاد و شهادت اسلامی نیست.
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This
ادامه مطلب...
احمد دهقان، نویسنده کتاب سفر به گرای 270درجه در توضیح این عکس - به عنوان شاهد عینی این تصویر- می گوید:
Image by Cool Text: Free Logos and Buttons - Create An Image Just Like This